تفاوت عمده ی سازه ال اس اف LSF کانادایی و نیوزلندی در نوع تولید آن می باشد.
در سازه LSF کانادایی سازه به صورت شاخه های رانر و استاد طبق متر طول مورد نیاز تولید و در محل پروژه برشکاری و مونتاژ می شود که بروز خطا در این سیستم مهم ترین نقطه ضعف این سیستم کانادایی می باشد .در صورتی که در سیستم LSF نیوزلندی سازه ها به صورت دیواره با دستگاه سی ان سی تولیدمی شوند. دیوار های سازه ال اس اف نیوزلندی به صورت پک شده به محل پروژه ارسال می شود.در روش کانادایی پروفیل ها به صورت استاد و رانر خام تولید و کلیه برشکاری، سوراخکاری و مونتاژ توسط شخص متخصص و در محیط کارگاه انجام می شود .بادبندها به صورت کام و زبانه می باشد و تو در تو به صورت هشتی کار می شود.
محل سوراخکاری پیچ ها جهت استقامت بیشتر بال و همچنین عدم برآمدگی پیچ گود می شود. مزیت اصلی ساختار ال اس اف نیوزلندی توانایی تولید و پیکربندی آن در خارج از سایت است. به همین دلیل، مرحله بعدی ساخت و ساز میتواند خیلی زود آغاز و باعث صرفه جویی در منابع و کاهش زمان کلی مونتاژ شود. از آنجایی که تمام محاسبات به صورت کامپیوتری با نرم افزار تخصصی frame cad انجام میشود، قطعه ای اضافه در اسکلت ساختمان استفاده نمی شود. با کمک ورق های کم ضخامت می توان ساختمانی مستحکم تولید کرد. این کار به کاهش مصرف فولاد و کم شدن بار مرده ساختمان کمک می کند.
به دلیل مشخص بودن محل و جای قطعات، نحوه ی گونیا شدن و درگیری آن ها با یکدیگر، سرعت ساخت را افزایش داده و به این دلیل امکان استفاده از نیروی انسانی کم مهارت تر پس مونتاژ وجود دارد.در سیستم ال اس اف نیوزلندی به دلیل خم لبه ها در رانر و ناچ شدن اتصالات مقاطع بهینه تر می باشد.